Warning: getimagesize(/_content/images/_GYFK/rsgyfk002.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/sites/b/bagszipoke.hu/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1404

Warning: getimagesize(/_content/images/_GYFK/rsgyfk002.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/sites/b/bagszipoke.hu/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1404

Warning: getimagesize(/_content/images/_GYFK/rsgyfk004.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/sites/b/bagszipoke.hu/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1404

Warning: getimagesize(/_content/images/_GYFK/rsgyfk004.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/sites/b/bagszipoke.hu/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1404

Ruby&Sapphire

 Gyakran Feltett Kérdések

GYFK

 

 

1. Kérdés: Hogy lehet Pichu-m, Igglybuff-om, Azurill-em és Wynaut-om?

- Tegyél be a DayCare-be kettőt a fejlődéseikből (egy hímet és egy nőstényt). Majd várd meg míg nem lesz egy tojásuk. Aztán már csak ki kell költeni.

Kivétel Azurill és Wynaut. Ha Azurill-t akarsz akkor add oda az egyik Marill-nek/Azumarill-nek egy Sea Incense-t (az MT. Pyre-nél található). Aztán lesz a tojásból Azurill. Ha Wynaut-ot akarsz add oda az egyik Wobbuffet-nek a Lax Incense-t (Mt. Pyre-nél található) és úgy tedd be őket. A tojásodból egy Wynaut fog kikelni (Wynaut tojást Lavaridge Town-ban is kapsz egy öreg nénitol).

 

2.Hogy lehet nostény kezdo Pokémonom?

-Tegyél be egy Dittot(Ditto nincs a RS-ben ezért meg kell várnod, hogy megjelenjen a FireRed/LeafGreen). és egy választható Pokémont a Daycare-be és kelts ki annyi tojást, amíg nem kel ki egy nostény. Vagy ha épp elkezdted a játékot, akkor kezd annyiszor, elölrol ahonnan épp még nem kaptad meg a Pokémonod. Ha pedig szaporítani akarod a választhatód, akkor csak így lehet: a választható nostényedet és egy hím Skitty-t beraksz a Daycare-be. Ez pont olyan, mint a Ditto-s.

 

3.A Hunter a Route 124-en mit kér tolem?

-Azt, hogy add oda a Shard-jaidat. Ezért köveket kapsz.

 Green Shard <-> Leaf Stone-t (Levél Ko) kapsz.

 Blue Shard <-> Water Stone-t (Víz Ko) kapsz.

 Red Shard <-> Fire Stone-t (Tuz Ko) kapsz.

 Yellow Shard <-> Thunder Stone-t (Villám Ko) kapsz.

 A Shard-okat víz alatt találod, de egyes Pokémonoknál is vannak ezeket ellophatod Thief-  

 fel és Covet-tel:

 Yellow Shard Chinchou-knál, Red Shard Corsola-knál, Blue Shard Clamperl-öknél, Green Shard 

 Relicanth-oknál.

 

4.Melyik Pokémonokat kell cserével megszereznem a Ruby-ban?

- Kyogre, Seviper, Lunatone, Lotad, Lombre, Ludicolo és Latias. Plussz még a Ruby/Sapphire-ben nem megjelent Pokémonok.

 

5.Melyik Pokémonokat kell cserével megszereznem a Sapphire-ben?

- Groudon, Zangoose, Solrock, Seedot, Nuzleaf, Shiftry, Mawile és Latios. Plussz még a Ruby/Sapphire-ben nem megjelent Pokémonok.

 

 

6.Kik azok a Pokémonok akik cserével fejlodnek a Ruby/Sapphire-ben?

-Pár Pokémonnak egy tárgyat kell odaadni, hogy csere után továbbfejlodjenek. Ok is itt vannak:

Kadabra -> Alakazam

Graveler -> Golem

Clamperl + Deep Sea Scale -> Gorebyss

Clamperl + Deep Sea Fang -> Huntail

Machoke -> Machamp

 Seadra + Dragon Scale -> Kingdra

 

7.Hogyan lehet Shedinja-m?

-Csak 5 Pokémon legyen nálad, benne Nincada. Fejleszd tovább Ninjask-ká és megjelenik nálad egy Shedinja. A Shedinja-knak csak 1 HP-ja van, de csak a „Super Effective ütések tudják kiütni. Tehát tuz, repülo, szikla, szellem és sötét típusú támadásokkal lehet kiütni a Bogár/Szellem típuskombinációja miatt.

 

8.Hogyan szerezhetek Hold követ (Moon Stone) és Nap követ (Sun Stone)?

-Plussz hold követ csak a Sapphire-ben lehet. Menj a Meteor Falls-ba és a Lunatone-októl lopkodj tárgyat. Idoigényes, de csak így lehet Wigglytuff-od és Delcatty-d egyszerre.

A Ruby-ban lehet csak plussz nap követ szerezni, de itt a Solrock-októl kell lopkodni. A plussz nap ko arra jó, hogy el tudd cserélni a Bellossom-odat egy Corsola-ra Pacifidlog-ban. Így szerezhetsz egy új ID számot és nagyobb eséllyel indulsz a Lilycove városi Lottón ahol Master Ball-t lehet nyerni!

 

9.Hogy foghatok Snorunt-ot?

-Snorunt-ot nem minden nap lehet fogni! Menj a Shoal Cave-be. Ha apály van akkor járd körbe a barlangrendszert. Ha eljutsz a jégbarlang részébe ott keress Snorunt-okat. Ritkák!!!

rsgyfk002.jpg

 

10.Mit kapok ha mutatok a Sootopolis-i férfiaknak

nagyobb Shroomish-t vagy Barboach-ot?

-Egy Elixírt.

 

 

11.A Battle Tower-ben csak vitaminokat kaphatok nyereményként?

-Nem. Itt vannak a szerezheto tárgyak:

1 gyozelem felett: Calcium, Carbos, HP Up, Iron, Protein, Zinc.

6  gyozelem felett: Bright Powder, Choice Band, Focus Band, King's Rock, Leftovers, Mental Herb, Quick Claw, Scope Lens, White Herb.

Az 50. gyozelemért: Award Ribbon és Silver Shield.

A 100. gyozelemért: Gold Shield.

 

12.Hogyan kaphatom el Regice-t, Registeel-t és Regirock-ot?

-Eloször szükséged van egy Relicanth-ra (nagyon ritka) és egy Wailord-ra (Wailmer 40-es szinten fejlóodik át). Legyen nálad egy Pokémon aki tudja a Dig-et és egy másik aki tudja a Dive-ot és a Surf-öt. Indulj el Pacifidlog-tól a gyors vízhozamnál mindig lent. Ha ügyes vagy a Route 134-en találsz egy helyet ahol le tudsz merülni. Ha lemerülsz menj dél fele. Ott találsz egy sziklát rajta egy Braille írással (vak írás). Az van rajta: Go up here.

rsgyfk004.jpgRSGYFK3.gif

Azaz menj itt fel. Használd a Dive-ot. Feljutsz egy Barlangba. Ez a Sealed Chamber, a Lezárt Szentély.Menj a terem legvégébe. Ott is van egy felirat: Dig here.

Áss itt. Ha ásol kinyílik az ajtó. A következo teremben hat ko lesz elrendezve kör alakba. Mindegyiken egy írás van a Regi-krol. Ha a terem végébe mész ott ez a

felirat lesz: First comes Relicanth, last comes Wailord. Tedd a csapatod elejére Relicanth-ot a végére Wailord-ot. Ha ezzel megvagy olvasd el a táblát és kinyílik a

három szentély. Az elso a Route 105-ön van. A neve Island Cave. A táblára ez van írva:

Stop and wait. Wait for time to pass twice. Amint Megnézted ne nyomj meg egy gombot sem két percen át. Ha ezzel megvagy kinyílik az ajtó. Ott vár Regice (Lv.40). A második szentély a Route 111-en van a sivatagban. A neve Desert Ruins. A táblára ez van írva:

 Right, right, down, down. Then, use strength. A tábla elott nyomd meg  kétszer a jobbra és kétszer a lefele gombot, majd használd az erot(Strength). Az ajtó kinyílik és ott lesz Regirock. A harmadik szentély a Route 120-on van, a neve Ancient Tomb. A felirat:

With new time, hope and love, aim to the sky in the middle. Menj a terem közepére és használd a repülést. A következo teremben ott van Registeel.

 

13.Feebas-t és Milotic-ot hogy szerezhetek?

-Feebas-t horgászni kell a Route 119-en. Csak hat

kis kockán lehet kifogni. Vagy menj Dewford-ba.

Indítsd el ezt a pletykát: Mudkip Ball vagy Natural

Flowers. Ezután nem csak hat négyzeten lehet fogni.

Ha van Feebas-od akkor növeld a Beauty-ját

(szépségét). Blender-ezz Corn-okat és Aguav-okat.

Ezekbol indigo és liteblue PokéBlock lesz. Addig etesd

Feebas-t, amíg csak tudod. Majd fejlessz rajta egy

Szintet és továbbfejlodik Feebas Milotic-ká!

 

14.Nem tudok tovább menni Lilycove városból, mert a Wailmerek elállják az utamat. Mit csináljak?

-Eloször is menj visszább Lilycove-tól és a szafari parktól szörfözz Délre. A vízen van egy sziget, rajta az Mt. Pyre hegy, aminek a tetején a Team Aqua/Magma épp ellop egy osi kincset, a Red/Blue Orbot.

Miután a buntény megtörtént, megkapod a másik Orbot(a Redet vagy a Blue-t, attól függ, melyiket hagyták ott.)

Ezután menj el Slateportba, ahol a kikötoben Capt. Stern épp egy interjút ad.

A riport befejeztével ismét felbukkan a Team Aqua/Magma és ellopja a Tengeralatjárót.

Ha ez is megvolt menj vissza Lilycoveba és szörfözz észak felé. Ott lesz egy titok barlang, ami a Team Aqua/Magma rejtekhelye. Gyozd le oket, elmenekülnek ugyan a tengeralattjáróval, de ezután te is tovább mehetsz, mert a Wailmerek odébbállnak.

 

15.Be van zárva a 8. edzoterem. Mit csináljak, hogy bejussak?

-Menj el a Route 128-ra és merülj a víz alá. Találni fogsz egy barlangot benne az ellopott tengeralattjárót. Gyere fel a barlangban a víz alól. Imét egy barlangot találsz a felszínen, menj be. Lesz ott egy pár logikai akadály és sok Team Aqua/Maga tag. Gyozd le oket és old meg a logikai feladványokat, hogy továbbmehess. A barlang legmélyén ott lesz Groudon/Kyogre és megjelenik Maxie/Archie, hogy felélessze. Kihív téged egy csatára, aztán ha veszít feléleszti Groudont/Kyogret, aki eltunik. Megjelenik Archie/Maxie és kikerültök a tenger közepére, ahol tuz a nap/esik az eso. Vissza kell menned Sootopolisba és bemenni a Cave of Origin barlangba. Ezután megkeresed Groudont és elkapod. Ha megvan, az edzoterem kinyílik.

 

By V-ADI

Hozzászólás küldése

0 / 512 Karakterszám limit
Hozzászólásod hossza minimum 10, maximum 512 karakternek kell lennie.
szabályzatot.

Felhasználók a beszélgetésben

  • üdv! lenne 1 kérdésem a feebas-os dologgal kapcsolatban. elterjesztettem a pletykát és vagy 100 kockán át minden egyes kockán 3-4 et horgásztam de mindig csak carvanha jött :( fenntről indsultam a vízesés tetjétől lefelé sorba legalább 100 kockányit és semmi.nincs valami ötlet?

  • Szia! Próbáld Old roddal.

Kirlya - 2016-07-17 07:59

Egy kis friss... elindult a Pokémon GO. Eddigi termésem egy Rattata. A próbajátékon Charmander.


MadThrasher - 2016-07-10 15:08

Helló! Rengeteg pokémonos cuccom eladóvá vált, ha valakit érdekel, a részleteket itt megtalálja.
http://hardverapro.hu/apro/pokemonos_cuccok_tazok_tcg-k/


Andrevus - 2016-04-08 03:41

Ideje egy kis updatenak végre, a Celebi event véget ért és most Jirachi van


CyberNatsu - 2016-04-03 14:15

Sziasztok, Akad esetleg itt még olyan aki játszik PokeMMO-val?


Genki - 2016-03-20 20:22

Kridel


Boldi0 - 2016-03-20 20:06

Mi a játékosneved?


Genki - 2016-03-20 19:59

Akkor Kanto-ban kezdek egy újat! :D


Boldi0 - 2016-03-20 19:40

Én nemrég fejeztem be az emeraldot, és a Fire Redben pár napja szereztem meg a 4. jelvényt, szóval inkább nem :/ de tudok neked pokémonokat adni.


Genki - 2016-03-20 19:28

Nem kezdünk egy újat?
Mert úgy néz ki nincs karakterem! :/


Boldi0 - 2016-03-20 18:28

A karakternevem Boldi, de nem tudom mikor tudok hétközben fent lenni :/


Genki - 2016-03-20 18:20

Persze! Benne vagyok! :D
Bár még szerintem az elején vagyok,mert nem annyira toltam!
Inkább tologattam! :D


Boldi0 - 2016-03-20 16:01

Ha kezdő vagy akkor segíthetek, ha már nem, akkor majd harcolhatnánk, tradelhetnénk egymással stb. :D


Genki - 2016-03-20 14:15

Szia Boldi0!
Én néha nyomom még :)


Boldi0 - 2016-03-18 20:51

Sziasztok! Pokemmo-val játszik közületek valaki (Pokemon Emerald és Fire Red, online)? Csak mert nem találtam egy magyart se, és egyedül unalmasabb játszani.


lokixy - 2016-03-06 12:58

Sziasztok.Keresek pokémon tazokat.Az alábbiakat :
Zapper(az átlagosnál vastagabb tazó) : Ash.Misty,
134 Vaporeon,15 Beedrill,38 Venomoth,
Tazo 3 : Ash & Pikachu


Andrevus - 2016-03-02 04:48

Úgy tűnik ehónap Pokémonja Celebi lessz, megjött NFC Mystery Giftben :D


bagszi - 2016-01-29 17:02

Szia! Nincs tudomásom róla, hogy létezne működő 3DS emulátor. Az omega Ruby kizárólg 3DS készüléken játszható.


Pikamika - 2016-01-26 08:19

Sziasztok, előre elnézést az offos kérdésért, de új vagyok az oldalon. régebben kedvenc játékom volt az emerald. Nem tudjátok honnan tudnám letölteni az omegaruby-t, és az emulátort?


KidMarcelo29 - 2015-12-03 17:54

helo lenne 1 kerdesem a szombati pokeconra a helyszinen kell megvenni a jegyet ugye?


bagszi - 2015-11-12 05:48

Nekem jobban tetszik, de hiányolom az animáció kikapcsolás és a visszavonás opciókat.. :S


entei - 2015-11-06 17:01

Azt kell mondanom, hogy a PTCGO új frissítése katasztrófa. 2 meccsnél nem tudok többet lejátszani, mert fáj a szemem és a fejem tőle, ráadásul az animációk kikapcsolása nélkül ez fokozódik :/


bagszi - 2015-10-13 07:58

Hogy nehezebb legyen beszerezni őket sajnos.


Danont - 2015-10-10 22:39

Mért van az, hogy mostanában minden jó event serial code-os?Ha valaki közép-európában lakik már nem is kaphat belőlük?


Tituking - 2015-07-21 15:34

hello monster hunter 4ultimate játékban hogyan lehet elérni a gc1 gc2 rangot tudom hogy pokemon oldal de ahogy olvasom neked sok a rutinod elöre is kösz


Andrevus - 2015-07-10 07:32

Ha valakinek van egy fölösleges (lehetőleg lány) Fennekinje adnék érte egy Kanto kezdőpokét! (Mindhárom megvan, te választod)


bagszi - 2015-07-06 18:51

Nem, sajnos a Lite és a 3DS töltője eltérő. A DSi/3DS/3DS XL/2DS/New 3DS/New 3DS XL töltője viszont megegyezik.


lol666 - 2015-07-03 14:32

és még 1 utolsó kérdésem lenne :D a régi nds lite-m töltője használható lesz a 3dshez?


bagszi - 2015-07-03 12:47

Én inkább egy New 3DS-t ajánlok, mint egy régi XL-t.


lol666 - 2015-07-02 14:33

köszönöm a választ, igen néztem énis azt a csomagot elég jól hangzik, az lenne még a kérdésem hogy szerinted meiket érné meg jobban megvenni egy New 3ds-t vagy egy sima 3ds XL-t?


bagszi - 2015-07-02 13:19

666: Persze, van 2 ingyenes pokémon játék is, vagy streetpass játékok is. De ajánlom figyelmedbe az Alpha Sapphire-al egybecsomagolt New 3DS csomagot is.


lol666 - 2015-07-01 17:19

Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy szertnék 3dst venni ki is néztem egy 3ds xl-t és egy omega ruby-t hozzá, de így együtt kicsit drága most, ha csak a gépet veszem meg tudok vele kezdeni valamit?


stella - 2015-05-28 19:56

Azt írja ki, hogy nem összeilleszthető.


bagszi - 2015-05-25 16:46

@edem Streetpassok után igényelheted ha jól tudom.

@stella mit ír ki? Működnie kéne, total commanderrel lett szétszedve is.


stella - 2015-05-25 13:59

Sziasztok!

Letöltöttem innen az oldalról a battle revolutiont, de nem tudom egyesíteni a fájlokat. próbáltam a total commanderrel, de nem engedi. Tudnátok segíteni?
köszi


edem0916 - 2015-05-20 13:16

Sziasztok valaki el tudná mondani, hogy hogyan lehet a Rumbel Worldben azokat az ingyen gyémántokat megszerezni a shopból? Előre is köszi.
Sziasztok


bagszi - 2015-05-18 20:31

Elvileg ha írsz nekik, hogy mi kéne akkor utána néznek tudnak-e hozni. :)


lol666 - 2015-05-11 22:22

hmm, és azt nem tudja valaki hogy ők kérésre be is szereznek cuccokat?


bagszi - 2015-05-11 07:30

Szia! Aktuális szetteket, csak a metagame árul, régebbi kiadások még a Holdfényteam vagy esetenként a sárkánytűz boltjában felbukkanhatnak.


lol666 - 2015-05-03 15:57

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a metagame kártyabolton kívül lehet e Magyarországon pokémon tcg kártyákat venni?


bagszi - 2015-04-26 06:00

@Pisti, nincs működő 3DS emulátor.


Pisti - 2015-04-22 09:24

Sziasztok!

Működő 3DS emulátort honnan lehet letölteni?

Köszi


NickName - 2015-04-08 20:44

Köszi szépen, már néztem a honlapjukat, de most épp nincs nekik kezdőpakli, ami nekem jó lenne.


Light Lugia - 2015-04-05 12:31

Szia NickName!

A metagame kártyaboltban tudsz venni újféle kártyapaklit, vagy kérésre be tudnak szerezni szinte bármit.

http://www.metagame.hu


NickName - 2015-04-04 22:45

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet új pokémon kártyapaklit venni? A Holdfény Fantasyt próbáltam, nálunk nem volt. Köszi előre is!


vortex0618 - 2015-03-16 13:19

Sziasztok! Van még olyan oldal, ahonnan le tudom tölteni a Pokémon részeit és nem ncore? (magyar szinkronnal)


bagszi - 2015-03-16 08:14

Hát az egyetlen negatívuma, hogy nem lehet összecsukni. Őszintén a 3DS-en se használom az esetek többségében a 3DS funkciót, szóval jobban megéri egy 2DS.


Genki - 2015-03-15 23:26

A 2DS olcsóbb is,de nem gagyibb? :S


bagszi - 2015-03-15 22:10

Szerintem ami a legjobban megéri az a New 3DS. Nekem sajnos sosem volt XL-em, de elvileg kevésbé fárasztja a szemet. A normál méretű 3DS-ek viszont elférnek zsebben is. De megfontolandó egy 2DS is. :)


Genki - 2015-03-12 11:35

Sziasztok!Egyre jobban gondolkodom,hogy vennék egy 3DS-t és kérdezném,hogy tényleg jobban megéri inkább 15k-val többet fizetni egy 3DS XL-ért vagy egy sima is megéri-e?Kép nagyság nem érdekel annyira!


Danont - 2015-03-03 18:29

Kösz, Momo, de közben Bagszitól már kaptam, így már megvan az összes.


Csak regisztráltak üzenhetnek!

Archívum

PokéTali 52:

Dátum:
Hely:
Facebook event

XXIII. 3DS Találkozó:

Dátum: 
Hely:
Belépő: 
Facebook esemény

 

TCG verseny

Dátum: 2016.04.30.
Hely: Metagames
Nevezési díj: 6000Ft
Facebook esemény


WFC event: 

Pokémon: Jirachi
Dátum:
2016.04.01 - 2016.04.24.
Játékok:
X/Y/OR/AS

{nomultithumb}

A királypóló.hu támogatásával!

Játék:

 

241
Pokémon Go (Android & iOS)
Japán: 2016
USA: 2016
EU: 2016

  

pokemon sun moon.0.0

Pokémon Sun / Pokémon Moon (3DS)
Japán: 2016 vége
USA: 2016 vége
EU: 2016 vége

 

Konzol:

Nintendo NX
Japán: 2017.március
USA: 2017.március
EU: 2017.március

Film:

Pokémon the Movie 19 - XY & Z 2016
Japán: 2016.július 16.
USA: ?
EU: ?

TCG:


 

Pokémon Espace

 nintendolgok88